Hike info

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie interesse hebben in een hike of speurtocht van Het Naaldenveld.

Wijzigingen/fouten:

Mochten jullie ontdekken dat er iets niet meer klopt, maak er dan een foto van en stuur deze op naar spel@naaldenveld.nl. Je mailt dan direct naar het spel team. Wij zullen dan de oude foto vervangen door de nieuwe en eventueel de tekst in de hike aanpassen. Zo houden we met zijn allen de hikes compleet en up-to-date voor de volgende groep. 

Download en print daarom altijd de route vlak voor vertrek, dan heb je altijd de laatste versie. Open de hike niet in Google docs, dan heb je kans dat de foto’s verspringen.

Tweedaagse hike:

Let er bij de tweedaagse hike ook op dat je het terrein zelf moet reserveren als je wilt overnachten. Dit terrein is namelijk niet van Het Naaldenveld. Reserveer tijdig, tijdens de schoolvakantie is het regio gebouw gesloten. Ook als het terrein op ‘vol’ staat is er voor Het Naaldenveld vaak nog plek, informeer ernaar!

GPS verhuur:

Voor de geocache op Het Naaldenveld en het spel in Zandvoort heb je een gps nodig. Deze kan je eventueel huren bij outdoor winkels zoals Bever of Soellaart in Haarlem. Je kan ook een app op een smartphone gebruiken.

Nieuwe hikes:

We willen graag onze gasten meer hikes aanbieden. Heb je zelf een hike gemaakt en wil je er anderen ook van laten meegenieten? Mail deze dan naar bovenstaand adres. Wij zetten deze dan hier online. Alvast bedankt!

Antwoorden:

Antwoorden van de hikes zijn beschikbaar bij de kampwacht van Het Naaldenveld. Er is hier ook een kaart in te zien met hoe de route precies loopt. Kijk hier voor de pdf versies van de hikes.