Wij krijgen heel veel vragen over de beschikbaarheid. Voor je reserveert, lees deze tekst even goed door: 

Het Naaldenveld volgt het protocol "samenopkamp.nl". Wanneer je een reservering maakt gaan wij ervan uit dat je op de hoogte bent van de actuele corona regels en dat je het protocol kent. Het Naaldenveld team gaat er vanuit dat kampeerders zich aan de actuele coronamaatregelen en het protocol houden. 
 
Het Naaldenveld is vanaf 23 april geopend voor:
- School- en Scoutinggroepen t/m 17 jaar (dagactiviteiten)
- Scoutinggroepen die met speltakken willen komen kamperen (t/m 17 jaar)
- Scouting gezinnen (1 huishouden) 
- Scouting duo's (maximaal 2 personen). Vanaf 18 mei 2020 kunnen vier personen uit verschillende huishoudens bij elkaar kamperen (4, dus niet 5 of 6 personen!)
 
 
Als er veel Scouting gezinnen en duo's zijn, kunnen zij 1 gezamenlijk toilet toegewezen krijgen. Het toilet is uitgerust met een schoonmaakset. Gezinnen krijgen een eigen veld (of deel van een veld) en een eigen kampvuurbak. Meerdere gezinnen bij elkaar is groepskamperen 18+ en dit is niet toegestaan!
 
Zoek de grenzen van de regels niet op en neem je verantwoordelijkheid!
 
Zomervakantie
In de periode van 10 juli tot 30 augustus 2021 kunnen alleen Scoutinggroepen boeken voor hun zomerkamp. 
 
Team reserveringen probeert aan de voorkeur van een kampeerterrein te tegemoet te komen. In verband met Corona protocol is dit moeilijker dan andere jaren. Er is door de coronamaatregelen beperkt plek op ons terrein omdat er beperkt toiletten beschikbaar zijn. Het kan zijn dat het gekozen terrein op een later tijdstip wordt gewijzigd om zo ook extra groepen nog te kunnen ontvangen. Stroomvoorziening is hierbij geen prioriteit. 
 
In verband met het Corona protocol hanteren we tijdsloten voor aankomst en vertrek tijdens alle weekenden en weken.  Deze tijden staan nog niet goed in je boekingsbevestiging. We zullen jullie tijdig op de hoogte stellen wat je aankomst of vertrek tijdslot zal zijn. Wij vragen van groepen om alles aan te leveren op aanhangers zodat wij alle groepen binnen de tijdsloten naar de terreinen kunnen brengen en halen.
 
Wij zijn van 17 tot 24 juli 2021 echt volgeboekt. SOL geeft aan dat er nog wel ruimte is, dit komt omdat de corona maatregelen hierin niet zijn opgenomen.
 
Na 24 juli 2021 is er nog plek, op onze website kun je onderaan deze pagina een overzicht vinden "is er nog plaats". 
 
Met vriendelijke scoutinggroet,
Team Reserveringen Naaldenveld  

Het Naaldenveld:

... 18 hectare bos
... bij strand en duinen
... voldoende pionierhout 
... wifi-punt bij de entree
... 30 kampeervelden, groot en klein
... eigen stookbak op ieder veld
... zandvlakte voor sport en spel
... vlakbij Haarlem en Amsterdam
... gezellige vrijwillige kampstaf

 

Direct reserveren

Jouw kamp op het
Naaldenveld? Je kunt direct reserveren via Scouts Online.