SportveldgbKan ik al reserveren voor volgend jaar?

Ja, dat kan. Hou je wel rekening met de aantallen die je opgeeft? Zie ook de vraag 'Waarom moet je 70% aanbetalen'.

Waarom moet je 70% aanbetalen en niet meteen 100%?

In drukke weekenden en zomerkamp weken vragen we of je 70% van de totaal factuur 8 weken van tevoren wil betalen (zie de reserveringsvoorwaarden). Het aantal overnachtingen dat de aanbetaling overstijgt, dient tijdens zomerkampen op de donderdag voor vertrek (liefst met pin) afgerekend te worden bij de kampstaf. Zo heb je nog 30% speling in het aantal overnachtingen, die je niet hoeft te betalen als je minder overnachtingen nodig hebt. Teveel aanbetaalde overnachtingen worden niet terugbetaald (als het daadwerkelijke aantal overnachtingen minder dan 70% van het geplande aantal is). Tot 8 weken van tevoren kan je nog aantallen wijzigen, maar zorg ervoor dat je niet ook al teveel hebt aanbetaald. Hou je er rekening mee dat als je met minder personen komt, je ook een kleiner terrein toegewezen kan krijgen? Vergeet niet een ingevuld aanmeldformulier én nachtregister mee te nemen.

Wat betaal ik voor kinderen die nog geen lid kunnen zijn van Scouting omdat ze te jong zijn?

Baby's tot 1 jaar zijn gratis. Kinderen vanaf 1 jaar die nog geen lid kunnen zijn van Scouting omdat ze te jong zijn betalen het Scouting tarief.

Kan ik het terrein komen verkennen voor ons zomerkamp?

Dat kan, kijk even op de kalender op de reserveer pagina of we open zijn. Kom je van ver? Bel dan voor je vertrek even naar de dienstdoende kampstaf in het huisje 023-5242300 om zeker te weten dat er iemand aanwezig is (als er geen kampeerders (meer) zijn is er ook geen kampstaf aanwezig!).

Kan ik het tweedaagse hiketerrein Schoteroog terrein bij jullie reserveren?

Nee, het hike terrein is van Scouting Regio Haarlem. Je moet dit terrein zelf reserveren. De gegevens vind je onder 'contact'.
Zorg er altijd voor dat je de routes vlak voor je verblijf bij ons print, dan heb je de meest actuele versie.

Mag ik een hangmat ophangen of een kabelbaan maken?

Dit mag, zolang je de bomen niet beschadigd. Een lap jute om de boom heen is voor een hangmat vaak al voldoende. Ook bij pionier werken aan bomen zien we graag dat bomen beschermd worden. Jute moet je zelf meenemen.
Bij een kabelbaan komt er meer druk op de boom te staan en zal je voor betere bescherming moeten zorgen.

Waar kan ik parkeren in Zandvoort?

Op de website van Zandvoort parkeerservice staan alle vergunningsgebieden en de plaatsen waar er (betaald) geparkeerd kan worden.

Staat je vraag er niet bij? Kijk nog even naar het Naaldenveld ABC. Ook hier kan je veel informatie vinden.