Wij krijgen heel veel vragen over de beschikbaarheid. Voor je reserveert, lees deze tekst even goed door: 

Team reserveringen probeert aan de voorkeur van een kampeerterrein te tegemoet te komen. In verband met het Corona protocol is dit moeilijker dan andere jaren. Er is door de coronamaatregelen beperkt plek op ons terrein omdat er beperkt toiletten beschikbaar zijn. Geef daarom bij je boeking aan of je een 18+ groep bent of niet. Een 18+ groep krijgt 1 toilet toegewezen en dat biedt ruimte voor andere groepen. 

Het kan zijn dat het gekozen terrein op een later tijdstip wordt gewijzigd om extra groepen te kunnen ontvangen. Stroomvoorziening heeft hierbij geen prioriteit.

In verband met het Corona protocol hanteren we tijdsloten voor aankomst en vertrek tijdens alle weekenden en weken. Deze tijden staan nog niet goed in je boekingsbevestiging. We zullen jullie tijdig op de hoogte stellen wat je aankomst- of vertrektijdslot zal zijn. 

Wij zijn van 10 tot 31 juli 2021 echt volgeboekt. SOL geeft aan dat er nog wel ruimte is, dit komt omdat de corona maatregelen hierin niet zijn opgenomen.

Voor 10 tot 24 juli 2021 hebben wij wachtlijsten. Wanneer er plaats is dan nemen wij contact op. Je kunt je opgeven voor deze wachtlijst door een mail te sturen met de volgende gegevens:
 
naam groep
aantal kampeerders
contact persoon en telefoonnummer
 
Voor de week van 24 tot 31 juli 2021 verwachten wij dat er geen plek meer beschikbaar komt.
Vragen over deze week kunnen wij helaas, door de overweldigende belangstelling, niet meer beantwoorden. 
 
Na 31 juli 2021 is er nog voldoende plek, op onze website kun je onderaan deze pagina een overzicht vinden "is er nog plaats". 
 
Met vriendelijke scoutinggroet,
Team Reserveringen Naaldenveld  

Het Naaldenveld:

... 18 hectare bos
... bij strand en duinen
... voldoende pionierhout 
... wifi-punt bij de entree
... 30 kampeervelden, groot en klein
... eigen stookbak op ieder veld
... zandvlakte voor sport en spel
... vlakbij Haarlem en Amsterdam
... gezellige vrijwillige kampstaf

 

Direct reserveren

Jouw kamp op het
Naaldenveld? Je kunt direct reserveren via Scouts Online.